top of page

Er du vores nye erfarne driftsleder?
Måske er det dig vi søger til at stå i spidsen for vores økologiske opformeringssite med ny velfærdsstald til TN70 polte

"Hende alle taler om" ;)

Skærmbillede 2022-11-09 112135.png
Skærmbillede 2022-11-09 111931.png

Jobopslag

Vil du være den daglige drivende kraft i at sikre fortsat gode produktionsresultater til gavn for vores kunder?

Vores nuværende driftsleder skal videre på sin personlige rejse og det giver plads til dig, som kunne tænke sig at være primus motor for den daglige ledelse og drift af vores splinternye økologiske opformeringsbesætniing af grise med tilhørende velfærdsstald.

Jobbet indebærer et overordnet ansvar for hele det økologiske site i Sejrup med 400 økologiske søer, herunder drægtighedsmarker og faremarker, samt vores helt nye polte- og slagtesvinestald med 3200 økologiske stipladser, hvoraf en del sælges som økologiske TN70 polte og andre som økologiske slagtegrise, herunder NOP grise (uden brug af antibiotika og animalsk foder) til USA.

 

I jobbet vil du opnå stor faglig viden og indflydelse på hvordan, vi skaber den bedste gris til andre økologiske landmænd, både ved at arbejde i de nyindrettede faciliteter, men også via kontinuerlig sparring og erfaringsdannelse fra hele opformeringsdelen, herunder registreringer, produktionstal, Topigs Norsvin genetik mv.

 

Du vil få en stor berøringsflade, først og fremmest med dine 6 tætte medarbejdere på sitet, og derudover med din driftslederkollega og 9 øvrige kollegaer, som dagligt arbejder på vores andet site i Give m.fl. Dernæst vil du have selvstændig kontakt til alle interessenter omkring ejendommen, herunder det danske Topigs Norsvin team, foderleverandører, transport, håndværkere, vores egen dyrlæge, kunder mv.

Dine kvalifikationer

 • Stor passion for at fremavle de bedste økologiske TN70 polte og slagtegrise

 • Drives af at være en aktiv holdleder, der hver dag arbejder for at skabe de bedste resultater

 • Faglig stærk funderet med lyst til at være med på rejsen med TN70 polte og generelt at sætte baren højt for den økologiske griseproduktion

 • Erfaring indenfor driftsledelse og økologi og/eller avl-og opformering er en fordel men vi er også åbne for en dygtig nyuddannet Agrar Økonom eller Agro Business Manager

 • Naturlig medspiller i hverdagens gøremål, herunder fysisk arbejde, teknik, it, opretholdelse af systemer, ordentlighed og sørge for at alle ender når sammen

 • Mester i at skabe god atmosfære og kan nikke til værdierne: Tillid, Ordentlighed og Passion

 

Vi tilbyder

 • Driftslederstilling på gennemsnitlig 37 timer ugentligt med start den 1. juni 2023. Hvis du har mulighed for at starte tidligere, er det super, men vi venter også gerne på den rette kandidat.

 • Arbejdssted: Sejrup 30, 7323 Give

 • Attraktiv løn efter kvalifikationer med tillæg af pension

 • KA overenskomst

 • Fælles madordning, hvor alle på sitet mødes til mokost. Om fredagen er vi alle i BØ samlet.

 • Mulighed for personlig udvikling og kompetenceløft

 • Mulighed for alt det ansvar man ønsker og magter

 • En række sociale medarbejderarrangementer

 • Et godt og solidt fællesskab i det danske team

 • Mulighed for leje af bolig

Interesseret?

Har du passion for at være med i et team, der er first-movers på markedet for opformering af økologiske grise, så har du virkelig muligheden for at bruge din ekspertise i dette job, hvor du kan sætte din erfaring i spil i en helt nyopført og nytænkende indretning af grisestalden. Ambitionen for byggeriet er, ligesom i vores hverdag, at sikre indretninger og miljøer, der skaber glæde, høj trivsel og velfærd for grisene og medarbejdere parallelt med, at vi tror et sådant griseliv, giver en solid og effektiv gris, der kan højne andre økologiske landmænds etiske og økonomiske bundlinje.

 

Om Bovbjerg Økologi A/S

 • Etablering i 2017, oprindeligt med ejendommen på Mosegårdvej 1, Give og dernæst med udvidelse i 2022 med ejendommen på Sejrupvej 30, Give.

 • Første og eneste økologiske opformeringsbesætning med i alt 1000 søer med Topigs Norsvin genetik fordelt på to primærejendomme.

 • Indførte racen TN70 i den økologiske branche, som stammer fra det norsk-hollandske selskab, Topigs Norsvin, som er Europas største avlsselskab.

 • Vi tror på at TN70 polte er kommet for at blive, da soens egenskaber understøtter visionen for dansk grisedrift med hensyn til etik, dyrevelfærd og økonomisk bundlinje.

Yderligere om Topigs Norsvin 

Topigs Norsvin er Europas største avlsselskab for svinegenetik, og TN70-soen er relativt ny på det danske marked, men er i stor vækst. Soen er avlet efter at forbedre totaløkonomien i hele kæden, og adskiller sig især ved at lave meget robuste grise, som kræver mindre pasning, billigere fodring samt mindre medicinforbrug, samt en lavere dødelighed. I praksis betyder det flere stærke smågrise og færre ammesøer.

Læs mere: www.topigsnorsvin.dk

Send ansøgning + CV
 

Direktør Henrik Bovbjerg

E-mail: henrik@bovbjerg-okologi.dk

Tlf.: 24 25 82 42 

bottom of page